Diensten voor bedrijven

Seminaries, conferenties, team buildings events, bedrijfsdiners... De Ferme de l’Abbaye de Moulins verhuurt verschillende zalen voor al uw activiteiten. Al naargelang van de aard en omvang van uw event kan u kiezen tussen verschillende formules.

Verhuur van zalen

Al naargelang van de aard van uw event en het aantal genodigden kan u tussen verschillende zalen kiezen

De schuur

De schuur

Deze zaal van 300m² is ideaal voor groostchalige events.

De mezzanine

De mezzanine

Deze zaal van 150m² op de eerste verdieping met zicht op de schuur kan bij regenweer tijdens bv. een cocktailparty of dergelijke worden gebruikt.

De passerelle

De passerelle

(80m²) die de mezzanine met de glaswandzaal verbindt. Deze zaal kan eveneens bij regenweer of voor een maaltijd (met zitplaatsen) worden gebruikt.

De zaal met glaswand

De zaal met glaswand

Deze zaal van 100m² is tevens op de eerste verdieping gelegen en is geschikt voor een maximum van 70 zitplaatsen.

De conferentiezaal

De conferentiezaal

Mogelijkheid voor de plaatsing van tafels en stoelen voor 50 personen. Ideale voor seminaries en teambuildings.

Meer informatie

Verhuur van zalen

Voor conferenties en dergelijke worden de zalen met alle noodzakelijke materiaal uitgerust: projector, projectiescherm, micro, geluidsinstallatie. Wifi-verbindingen op het hele domein. 

Prijslijst

 • De conferentiezaal dichtbij de gites: van 150 € tot 350 €
 • De zaal met glaswand (1st verdieping van de schuur): van 500 € tot 1.000 €
 • De schuur: van 1.500 € tot 3.400 €
  (De lasten, het schoonmaak en de ronde tafels et stoelen voor 200 pers zijn inbegrepen.)

 Aarzel niet contact met ons op te nemen. 

Traiteurservice

U kan tevens een traiteurservice boeken voor een lunch, diner en/of een koffiepauze tijdens een conferentie. Uiteraard kan u de verschillende traiteurdiensten vrij combineren. U kan uw keuze maken uit onze lijst met traiteurs waarmee wij samenwerken. 

Pierre Paulus

Allée des Artisans 29
5590 Ciney

Tél.: (083) 23 40 03
Fax: (083) 23 40 09
Site : www.paulus.be

Housses chaises

Traiteur Daniel VRAY

Rue Jules Destrée 80
6001   CHARLEROI

Tél.: (071) 30 74 80
Fax: (071) 70 16 32
Site : www.traiteurvray.be

L'Huîtrière & Eole

Avenue Henry Dunant 33
1140 Evere

Tél.: (02) 726 93 60
Fax: (02) 726 85 79
Site : www.huitriere-eole.be

Housses chaises

Traiteur Bruno Delvaux

Parc Industriel de Seilles
Rue Bourrie 20
5300 Andenne

GSM: (0475) 78 04 72
Tél. (085) 82 87 33
Site : www.traiteurdelvaux.be

Doulbe V sprl

Traiteur Léonard
Chemin de la Dîme 20
1325 Corroy-le-Grand

Tél.: (010) 68 08 24
Site : www.profondval.com

Traiteur Monsieur Lawarée

Rue de Chertin 4
5522  Falaën

Tél.: 082/69 92 79
GSM : 0475/68 59 73
Site : www.traiteurlawaree.be

Traiteur Les Cours sprl

Rue Chesseroux, 26
4651 Herve-Battice

Tél : 087 66 12 12
Site : www.lescours.be
Email : sophie@lescours.be

Traiteur Moustache sprl

Rue de Libin 44
6890 Smuid

Tél.: (061) 61 27 19
Site : www.traiteur-moustache.be
Email : info@traiteur-moustache.be

Verblijf in een vakantiewoning

Voor meerdaagse events stelt de Ferme de l'Abbaye de Moulins u meerdere verblijfsmogelijkheden voor. U kan drie vakantiewoningen en een studio met een capaciteit van 1 tot 21 personen huren. De vakantiewoningen liggen vlak naast elkaar en zijn dus ideaal voor grote groepen tot 54 personen. 

Galery

Organisatie van teambuildingdagen

De Ferme de l’Abbaye de Moulins vormt het ideale decor om teambuildingactiviteiten voor ondernemingen te organiseren. Ver weg van de werkplek, in een groene en verrassende omgeving. Wij organiseren originele activiteiten die de band tussen alle teamleden op een ontspannende manier aanhalen. Of u nu kiest voor 1-dagsevents of een meerdaags verblijf, collega’s en medewerkers gaan elkaar op een nieuwe, verfrissende manier leren kennen.

Volledige organisatie van a tot z van teambuildingevents, in overleg met de klant

Symbole teambuildingDe Ferme de l’Abbaye de Moulins biedt een full service organisatie van teambuildingevents :

 • Uitwerking van teambuildingprojecten in overleg met de klant. Het team van de Ferme de l’Abbaye zorgt voor een uitvoerige bespreking en uitwerking van uw teambuildingproject. Enkel zo bent u zeker van activiteiten waar u zich perfect in kan vinden én die uw doelstellingen vlekkeloos invullen.
 • Originele en kwaliteitsvolle activiteiten. Voor haar teambuildingactiviteiten werkt de Ferme de l’Abbaye samen met haar partner Step-Up, dé specialist in de organisatie van teambuildingevents. De verschillende concepten en thema’s zijn origineel en focussen op het groepsgevoel en de strategie van elk team, communicatie en uiteraard fun, ontspanning en gezelligheid.
 • 1-dagsevents of meerdaagse teambuildingevents, voor elke onderneming is er een ideale formule. Een halve dag, een hele dag of een meerdaags verblijf : u kiest en wij organiseren het volledige event, van a tot z. Bij een meerdaags teambuildingevent kunnen de deelnemers ter plaatse in meerdere kwalteitsvakantiewoningen overnachten. Uiteraard kunnen wij tevens voor een cateringservice op maat zorgen (ontbijt, sandwichschotels, maaltijden aan tafel, buffet,…). De Ferme de l’ Abbaye de Moulins werkt met verschillende traiteurdiensten samen om u ook culinair in de watten te leggen.

Originele en leuke teambuildingactiviteiten

Samen met haar partner Step-Up stelt de Ferme de l’Abbaye de Moulins verschillende teambuildingconcepten voor. Uiteraard kunnen alle activiteiten in overleg met u in een ideale module worden gegoten. Ontdek hieronder de verschillende activiteiten :

 • Build your team : dit concept is ideaal om de samenhang en strategie van bedrijfsteams te versterken. Ingedeeld in teams van 8 tot 10 personen gaan de deelnemers op het domein verschillende uitdagingen aan (fysieke en intellectuele opdrachten, behendigheidsproeven,…)
 • De Chariot Challenge : deze activiteit scherpt de communicatie binnen uw team aan. In een ontspannende omgeving trekken de deelnemers in koetsen door de natuur. Tijdens deze tocht krijgen ze verschillende activiteiten in westernstijl voorgeschoteld (boogschieten, karabijnschieten, hoefijzerwerpen,…).
 • Highland Games : beleef de enige echte Schotse Highland Games. Gekleed in een kilt en met baret leeft u zich volop uit in typische Schotse activiteiten (paalwerpen, touwtrekken, steenwerpen,…). Puur plezier!
 • Ultimate Quizz : we bezorgen uw bedrijfsdiner, bedrijfsavond of receptie extra gezelligheid met een auditieve quiz (muziek) of visuele quiz (personages, monumenten,..). Fun en amusement gegarandeerd!
 • Red het Moulins domein: voor deze originele activiteit gaan de leden van elk team volop de kaart van samenwerken in groep moeten uitspelen. Cesar is eigenaar van het domein van Moulins dat op het punt staat te worden vernietigd. Via een reeks leuke taken (smeedwerk, schrijnwerkerij, paarden, dansen,…) verzamelt elk team goudstukken om het domein van de ondergang te redden.
 • Cowboy Day : in zes activiteiten (paardrijden, quadtocht, boogschieten, smeedwerk, koetstocht, cowboy skills) ontdekken alle deelnemers hoe echte cowboys en cowgirls in het Wilde Westen leefden.

Bent u zoek naar een ontspannend en origineel teambuildingevent voor uw onderneming en uw werknemers? Contacteer ons vandaag nog voor een gepersonaliseerde offerte die we perfect op uw wensen afstemmen. De Ferme de l’Abbaye de Moulins werkt in nauw overleg met u een originele themadag uit. Uiteraard kan u bij ons eveneens terecht voor andere activiteiten en uitstappen in de omgeving van het domein.

Contact

 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)