Zaal voor privéorganisaties

De oude schuur van de Ferme de l’Abbaye de Moulins, genaamd de Ark van Noah, werd begin 2000 gerenoveerd. Het prachtige gebinte en de zes bakstenen zuilen geven de schuur een bijzonder karakter. De schuur is onderverdeeld in twee polyvalente zalen. De eerste (kleinere) zaal is geschikt voor 70 zitplaatsen. Ideaal voor verjaardags- of familiefeest (communie, dopfeest...). De tweede zaal is geschikt voor 100 tot 400 personen. Ideaal voor huwelijkfeesten, recepties, cocktailparty's, eindjaarfeesten en grootschalige events.

Ontdek onze zalen voor al uw recepties

Beschrijving

Diensten bij de huur van de schuur

De zaal is voorzien van een grote ruime keuken (koelkamer, werkbladen, industriële afzuiginstallatie, spoelbakken, diepvriezers en koelkast). Mogelijkheid tot de plaatsing van 20 ronde tafels, 200 stoelen en scheidingsschermen. Bijkomende diensten: 

  • Verblijf. Zou u graag uw genodigden laten logeren? U kan op het domein zelf een of meerdere vakantiewoningen (3 "épis") huren. Ideaal voor u en uw gasten zodat ze na afloop van het feest met een gerust gemoed ter plaatse kunnen overnachten. 
  • Traiteur. Wenst u een maaltijd bij uw event? De Ferme de l'Abbaye de Moulins werkt met verschillende traiteurs samen (zie lijst). 
  • Muzikale omlijsting: Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een muzikale omkadering van uw avondevent. (Animation musicale).

Een zaal voor al uw events

Wenst u een tentoonstelling te organiseren? Of een kerstmarkt? Een gastronomische beurs? Of gewoonweg een feest? De charmante inrichting van de zaal La Grange van de Ferme de l’Abbaye de Moulins en de prachtige omgeving staan garant voor een onvergetelijke dag voor zowel u als uw genodigden.

Galery

Prijslijst

  • De zaal dichtbij de gites: van 150 € tot 350 €
  • De zaal met glaaswand (1ste verdieping van de schuur): van 500 € tot 1.000 €
  • De schuur (huwelijksfeesten): 3.300 € (2023) - 3.400 € (2024) - 3.500 € (2025)
    (De lasten, het schoonmaak en de ronde tafels et stoelen voor 200 pers zijn inbegrepen.)

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een offerte.

Contact

 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)